Ik wil helpen

Goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk om mee te doen in de samenleving. Niet goed kunnen lezen of rekenen kan zorgen voor problemen in het gezin of op het werk. Denk bijvoorbeeld aan het niet kunnen lezen van veiligheidsinstructies. Of het niet begrijpen van een bijsluiter van een medicijn. Tegenwoordig is ook het kunnen omgaan met een computer steeds belangrijker. Daarom zijn er in Barneveld veel organisaties die kunnen helpen bij het beter lezen, schrijven, rekenen of computeren. Taalhuis Barneveld helpt mensen verder met de Nederlandse taal, rekenen en werken met de computer en internet.

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk om mensen op een prettige en persoonlijke manier verder te helpen met taal, rekenen en het gebruiken van de computer en internet.

Kun jij iets betekenen voor mensen die graag beter willen lezen, schrijven of rekenen? We zouden het erg leuk vinden om je te verwelkomen als vrijwilliger. Mail ons via info@taalhuisbarneveld.nl en wij nemen contact met je op.